Bad update! Yes I know

2012-07-31 @ 19:46:05 Filed in: My life♥
Kommentarer: 0
Jag är ledsen att jag inte har hunnit med att uppdatera bloggen på några dagar, i lördags firade vi mamma, hon fyllde 40 när vi var ute och seglade. I söndags träffade jag Fanny efter ca 4 veckor, vilket var toppen! I går(måndag) så började jag sommarjobba på pappasjobb (värmeverket) vi målar och rensar ogräs för det mesta. Jag börjar 7 och jobbar till 16.00 så det är ganska långa dagar men det kommer kännas värt sen när man får lönen!
 
Igår efter jobbet åkte jag och Fanny till uppsala för att hälsa på Gustav, han var med i en allvarlig bilolycka utanför västerås, ni som bor här i närheten har säkert läst om det i tidningar eller på facebook. Det var jobbigt och läskigt att se honom skadad. Vi hoppas verkligen att han får komma hem snart. Har jag någonsin nämt om hur svårt det är att hitta i uppsala och hur mycket jag hatar sjukhus?
 
Hoppas ni orkade läsa min fina text om vad jag haft för mig den senaste tiden.
Ni kan också se att jag har bytt ut bilderna i header, bilderna är tagna under seglins semestern med familjen.

Sommar i skärgåden II

2012-07-25 @ 19:45:07 Filed in: My life♥
Kommentarer: 0
      Bilderna är tagna under en photoshoot jag och Lina hade under semestern. Bilderna ovan är de som blev bäst, de på Lina har jag tagit och de på mig har hon tagit.

Sol och värme på hemmaplan

2012-07-25 @ 17:39:28 Filed in: My life♥
Kommentarer: 0
Johanna hörde av sig på morgonen, vilket var great har inte träffat henne på flera veckor. Vi hade en toppen dag i värmen. Äntligen visar sig solen över Enköping, fast jag ska verkligen inte klaga för jag kom hem ifrån skärgården med en solbränna. Det verkar som att vi hade haft "lite" fler soldagar än vad de här hemma haft.
 
Ska snart laga tacos med lina! När man har varit borta i tre veckor är det vissa saker man saknar. Orkar inte sitta inne vid facebook, där alla skriver hur mycket det saknar Linus m.m. Det är riktigt jobbigt att se hur ledsna alla är, när det inte finns något man kan göra för att få dem att må bättre.
 
Saknar dig Fanny, har inte sätt dig på snart fyra veckor.♥

Sommar i skärgåden I

2012-07-24 @ 23:23:15 Filed in: My life♥
Kommentarer: 0

Elin är tillbaks på bloggen!

2012-07-24 @ 19:06:31 Filed in: My life♥
Kommentarer: 0
Borta bra hemma bäst!
Nu är jag tillbaks till enköping och på bloggen efter tre veckor i skärgården! Kom hem till en stad där alla söjer eller tänker på Linus som omkom i en bilolycka. Han gick i min årskurs och tanken på att han är död känns konstigt och läskigt. Jag kände han inte så jätte bra men tänker på alla som gjorde det och speciellt hans familj. Vila i fred och krya på er alla andra som var med i bilolyckan.
 
Nu har jag massor med bilder ifrån semestern att visa, tog hela 600 bilder.
Börjar med några på vår båt.
 

RSS 2.0