Städer jag vill besök♥

2012-03-31 @ 17:11:55 Filed in: My life♥
Kommentarer: 3

Den första är New York, skulle verkligen vilja besöka den staden. Den verkar helt underbar om man tänker på hur det är i alla filmer och vad jag har hört ifrån folk. Skulle göra var som hälst för att få shoppa och gå runt där! Den andra bilden är ifrån Paris, en stad jag också hälst gärna skulle vilja besöka, kärlekensstad!
Den tredje är losangeles och hollywood. Åh hollywood skulle verkligen vilja gå runt där och bara kolla och upptäcka nya saker! Den sista staden är London, en stad man bara måste besöka med alla sevärdigheter och berömda grejer!

Bort glömda naturbilder!

2012-03-31 @ 16:42:17 Filed in: Fotografier-naturbilder
Kommentarer: 1
Hittade två fina naturbilder jag tog någon gång i sommras! Hade helt glömmt dem men nu hittade jag dem vilket är lite kul eftersom att för er är dem nya!
Efter lite redigering blev dem ännu bättre, gillar den första bäst!

Nu till något annat! Känner mig rätt duktig har fått ca 7 km och sen när jag kom hem satte jag mig och åt en Kiwii istället för godis på en lördag!


Miss this!

2012-03-31 @ 10:54:36 Filed in: My life♥
Kommentarer: 2


summer 2012 will be the best summer ever♥


If you never try you never know♥

2012-03-30 @ 17:14:33 Filed in: My life♥
Kommentarer: 0

Hola miss amigos!
Äntligen fredag och påsklov, det känns underbart!
Efter skolan cyklade jag ner på stan med ett par kompisar, Jessica,Fanny och Johanna. Vi gick runt lite och fikade. Som vanligt var det jätte kul! Nu ska jag snart över till Jessica igen äta middag och kolla på let's dance med hon och Fanny! Vi kommer garanterat ha det kul med mycket skratt!


En lång torsdag!

2012-03-29 @ 20:07:20 Filed in: My life♥
Kommentarer: 9
Nu vill jag verkligen ha lov! dock har man mycket plugg som måste göras men endå man får ha sovmorgon!
Dagen var som vanligt rätt okej, finns inte så mycket att säga! Jag och fanny stanade kvar efter skolan för att planera lite inför imorgon!
Imorgon har vi det årliga påskracet, en teknik dag 8 och 9:or har på vår skola!

Börjar att få slut på profilbilder och andra typer av bilder, nu vill jag att det ska bli sommar så att man kan ge sig ut och fota mycket mer!

Nu ska jag slänga mig ner i soffan och äta lite frukt(jag är nyttig) och kolla på tv!

Limousine till Balen!

2012-03-28 @ 19:55:58 Filed in: My life♥
Kommentarer: 11
Heej på er!
Som rubriken lyder så kommer jag och mina vänner att få åka limousine till balen! Så otroligt glad och förväntansfull! Min underbara vän Johanna känner en som känner en person som äger en Limo (om jag har förstått det rätt). Längtar verkligen och det kommer bli så extremt spännande med först att få åka Limousine och sen balen! IIIhhh! <3

Det här är en bild på den limousine vi kommer att få åka om ni vill se fler bilder checka in på enklimo.se och sen på bilder!

The best makeup is a smile!

2012-03-28 @ 19:44:32 Filed in: My life♥
Kommentarer: 1

Hello guys!
Hoppas ni har haft en härligt onsdag! Min dag var som vanlig helt okej, var grymt trött i skolan bara men det var jag tyvärr inte själv om!
Sitter nu och nöter in 5 länder och huvudstäder i varje världsdel, det är så himmla tråkigt speciellt när man måste lära sig några små öar vid australien bara för att det inte har 5 "stora" länder. Ush!

Aja nu har jag babblat på om det tråkiga i mitt liv nu! Det bästa är att vi får påsklov om bara några få ynka dagar! Happy girl here!

Smile, and let the world wonder why!

2012-03-27 @ 19:57:48 Filed in: My life♥
Kommentarer: 0

En fullspeckad dag!

2012-03-27 @ 19:45:00 Filed in: My life♥
Kommentarer: 2
Hello!
Här sitter en lagon trött tjej och skrivet! Dagen har varit riktigt händelserik. Först var jag ju till tandläkaren vilken kändes helt onödigt efter som att mina tänder såg jätte fina ut! Sen i skolan hade vi först hemkunskap och var lite lagom nervöra eftersom att direkt efter hade vi engelska NP muntligt! Engelskan gick väl helt okej och jag fick MVG på Hemkunskapen! happy, så nu får jag MVG i det som slut betyg!

Jag gissar att ni har slutat läst för länge sedan! Det där var kanske inte det roligaste jag har skrivit någon gång! hehe aja det var iallafall min dag!

Nu sitter jag och nöter några länder och huvudstäder i Afrika och Asien! Inte världens roligaste.

Love this pants! Ni har säkert sätt dem förut på bloggen men kan inte låta bli att dela dem!

"Don't regret anything you do, cause in the end it makes you who you are"

2012-03-26 @ 19:43:37 Filed in: My life♥
Kommentarer: 8

Hej på er!
Tycker inte ni att tiden går väldigt fort nu, det känns nyss som att det var jul! men jag är bara glad för det! Skoldagen flöt på som vanligt. Ser verkligen inte fram emot imorgon. Ska först till tandläkaren klockan halv 8 på morgonen sen väl i skolan har jag först hemkunskap, engelska NP muntligt och sen idrott! suck.  Inte en roligt dag eller vad säger ni!

Nu efter att ha pluggat lite geografi tänker jag slå mig ner i soffan med liten glass!

Summer 2011

2012-03-25 @ 20:36:23 Filed in: My life♥
Kommentarer: 3

al la plaza♥

2012-03-25 @ 17:38:06 Filed in: My life♥
Kommentarer: 4

Inspo ifrån stockholm-streetstyle.com


Bloglovin!

2012-03-25 @ 14:14:44 Filed in: My life♥
Kommentarer: 4

Vad har hänt?
Har förlorat en hel del följare! Blir så himmla arg när man gör bloglovin byten med folk som sedan tar bort en! Om ni vill gör bloglovin byten med mig så får ni faktiska lova att inte ta bort mig på direkten, annars tänker jag aldrig lägga till er! Vill ändå tacka alla som följer mig och inte tar bort mig, ni är underbara och bäst!

Söndag morgon!

2012-03-25 @ 11:31:34 Filed in: My life♥
Kommentarer: 3
eller kanske förmiddag!

Hello all my friends!
idag har jag inget planerat, vilket är riktigt skönt! Måste kanske ta och plugga lite (Om jag orkar, vill säga). Visst blir man glad när man vaknar och drar upp persienerna och så skinder solen och det ser ut att vara riktigt varmt ute. Då blir iallfall jag på toppen humör!
Har verkligen lust att gå ut och fota lite, tror att jag ska ta min kamera och gå ut lite senare idag!

Bjuder på ett vår portätt på mig!


Balskor!

2012-03-24 @ 18:12:06 Filed in: My life♥
Kommentarer: 8
Jag och Fanny cyklade till skokanonen för att titta på balskor, det blev riktigt lyckat vi hittade flera som vi gillade och båda köpte varsit par!
Här är mitt par jag köpte, vad tycks?


Jag har inte riktigt bestämmt klänning ännu, har hittat en vit jätte fin men vet inte riktigt om jag vill ha en vit på balen! Annars kanske den blir bra till skolavslutningen! IIIh längtar!

@ fannys

2012-03-23 @ 19:47:44 Filed in: My life♥
Kommentarer: 1

Heey
Äntligen fredag, denna vecka har gått otroligt fort och nu efter mycket i skola. Känner jag mig värd att få några lediga dagar.

Sitter hemma hos Fanny, efter skolan åkte jag, Fanny och Jessica mer på stan. Vi kollade på skor och klänningar till balen men vi hittade tyvärr inget snyggt! Nu spenderar jag kvällen och natten här hemma hos Fanny! Nice YES.

På bilden: jag men vår skoltröja som jag lovade att lägga upp här! Förlåt för dålig kvalité.


I♥spring

2012-03-21 @ 20:40:57 Filed in: My life♥
Kommentarer: 2

Hola, mi amigos!
Imorgon kommer våra skolkläder, happy! I 9:an här i enköping, vet inte hur det är i andra städer. här får alla klasser bestämma och beställa tryck på tröja och byxa och våra kommer alltså imorgon, tar kort lovar!

Annars har allt gått rätt okej idag (känns som att jag alltid skriver det) hehe, vi har en himmla jobbig so uppgift som ska in imorgon. Ja och sen har vi ju massvis med annat också! Men får nöja mig med att vi bara har halva terminen kvar och om ca 1 vecka är det påsklov!


Älskar vädret som var idag, när jag kom hem stod temperaturen på +16 det är otroligt!


"Om ett skratt förlänger livet är vi odödliga tillsammans"

2012-03-20 @ 19:48:55 Filed in: My life♥
Kommentarer: 6

Miss this! Summer♥

Hoppas på att vi får våra skoltröjor imorgon! iiih vill ha dem nu! Idag var en helt vanlig dag med mycket plugg, som vanligt på tisdagar hade vi idrott. Det var rätt kul vi fick lära oss vals och slowfox till vår avslutnings bal! Längtar.

Nu ska jag sätta mig ner framför tv:en och kolla på toppmodel sverige!

Måndag igen!

2012-03-19 @ 20:39:43 Filed in: My life♥
Kommentarer: 1
Suck!
Gillar inte måndagar! Skolan flöt väl på som vanlig, det finns inte så mycket att säga om det!
Mormor och Morfar kom på eftermiddagen p.g.a att Anton har haft konsert nu i kväll! Han sperlar saxofon!
Det var rätt nice!

Nu jag sätta mig ner framför tv:en med en macka innan jag tar och går och lägger mig, känner mig rätt trött! Rätt vanligt nu för tiden...

Blir super glad på mornarna när det är sol ute, men idag när jag vaknade snöade det! Vilket gjorde den här måndagen ännu sämre!

1 års kalas!

2012-03-18 @ 20:27:56 Filed in: My life♥
Kommentarer: 11

På bilden: Märta som äter tårta!

Hello!
Är hemma nu efter några trevliga timmar i stockholm hos Jacob och Märta (kusiner) Märta fyller 1 år på torsdag så vi firade henne! Det var jätte kul att träffa alla, vilket tyvärr inte händer så ofta. Och nu är denna södag slut! Att helgen alltid går så fort, önska vi fick vara lediga minst en dag till! Vilket jag tycker att vi borde få för att vi kämpar så hårt i skolan men nej,nej!

Ifrån we♥it.com

2012-03-18 @ 10:01:42 Filed in: My life♥
Kommentarer: 5

En härlig lördag!

2012-03-17 @ 22:42:19 Filed in: My life♥
Kommentarer: 2
Hoppas ni har haft en super härlig Lördag!
Jag har varit hemma och gjort massor med olika grejer. Bakat med Lina, tränat! orkar inte palla mig till ett gym så vi har en träningscykel här hemma! Nice is'n it! Pluggat lite och sen bara chillat!

Imorgon åker jag och Familjen till stockholm för att fira min lila kusin Märta!

Bjuder på en vinter bild, den sista för denna vinter! (hoppas jag)


It feels like yesterday not faraway

2012-03-17 @ 17:32:23 Filed in: My life♥
Kommentarer: 1
Jag minns det som igår, saknar alla englandelever otroligt mycket och tänk att det snart har gått ett år sedan vi var i England! Saknar Emma så!

Den här bilden togs för ca en månad sedan när dom var här i Sverige, tråkigt nog så var det tre som inte kom. Saknar två av dom riktigt mycket!

Vill vara solbränd!

2012-03-16 @ 20:24:15 Filed in: My life♥
Kommentarer: 6

Vill mer en någonsin ha sommar och sol nu men framför allt sommarlov! Är trött på allting i skolan och alla tidiga mornar! Nej nu vill jag att det ska bli sommar. Det bästa med sommarlovet som kommer är att vi inte kommer kunna plugga. Eftersom att vi komme ha slutat 9:an och inte har börjat gymnasiet ännu! Man behöver inte känna att man borde plugga eller något liknande! Åh grymt!

En porträtt bild ifrån förra sommaren!

"Smile"


Ifrån we♥it.com

2012-03-16 @ 19:25:12 Filed in: My life♥
Kommentarer: 0
"Do you ever wonder what your life looks like through someone else's eyses?"

Friday,friday...

2012-03-16 @ 16:19:06 Filed in: My life♥
Kommentarer: 1
Hola!
It´s friday! Happy.

Efter skolan cyklade jag och Fanny ner på stan och möte upp Emma och Johanna. Vi gick runt lite på stan och fikade! Mysigt, yes!
Nu ska jag bara vara hemma och ta det lungt och njuta av att det är fredag!

Förlåt för att jag inte bloggade något igår, min katt, linus fyllde år och vi firade honom. Jag var också hos frisören och klippte topparna, men det verkar ju inte ha blivit så mycket kortare eftersom att ingen i skolan märkte något, hehe!


NP i biologi check!

2012-03-14 @ 17:31:00 Filed in: My life♥
Kommentarer: 4
Tjoo!
Nu är vi klar med ännu ett nationelltprov, imorgon väntar en lab men den ska nog inte vara så svår.
Kunde inte koncentrera mig så bra på eftermiddagen men ska försöka jobba lite nu, om jag orkar vill säga!

vill påminna er om att ni gillar mina bilder eller bara tycker om att få inspo av andra, för alla som har iphones får ni gärna följa mig på instagram! My usename is Elinjohansson96


Ifrån we♥it.com

2012-03-13 @ 21:52:26 Filed in: My life♥
Kommentarer: 4

En helt vanlig tisdag

2012-03-13 @ 16:56:13 Filed in: My life♥
Kommentarer: 3
Chao!
Kommer precis ifrån duschen, hade idrott sista timmen. Allt flöt väl på som vanlig annars. Vi börjar mer och mer prata om balen, skolavlutningen och gymnasiet. Det käns hämskt att vi nästan bara har 2 månader tillsammans vi i 9:an, snyft! Vill inte tänka på hur skolavslutningen kommer att sluta!

Nu måste jag plugga biologi, ska bara kolla på ett av mina dagliga program ghost whisperer! Vi har nationella prov i biologi imorgon, panik!


Not so long time left

2012-03-12 @ 20:26:24 Filed in: My life♥
Kommentarer: 6


...to summer!♥


I feeling great, I feeling awesome

2012-03-12 @ 17:56:15 Filed in: Fotografier-övrigt
Kommentarer: 4
Älskar vårvädret!
Blir sjukt glad i hela kroppen! Dagen vad helt okaj, har kommit fram till att vi skrattar väldigt mycker i vår skola ... det är väl roligt!
När jag kom hem gick jag och lina ut i det fina vädret och fotade, vi fick faktiskt till några rätt bra profilbilder.


Kommer fler porträtt bilder på bådde mig och lina senare idag!

All this years go by so fast and I learned nothing last forever

2012-03-11 @ 19:41:06 Filed in: My life♥
Kommentarer: 4


but everything become easier it you just smile


Sommar porträtt!

2012-03-11 @ 14:38:23 Filed in: My life♥
Kommentarer: 5
Gårdagskvällen var jätte härligt, Fanny kom förbi och kollade på melodifestivalen! Vad tycker ni vann rätt låt? Jag tycker faktiskt det, Loreen var klart bäst!
Nu har jag precis gjort en design till en kompis, har även hunnit plugga lite so! Nu har jag inget planerat för resten av dagen. Eller skulle behöva plugga NO men det är ju helg. Är det inte då man ska vila upp sig?

Bjuder på ett sommar porträtt på mig♥

Love this outfit

2012-03-10 @ 17:17:00 Filed in: Mode
Kommentarer: 3

 


Inspo ifrån Lookbook.nu!
Åh bara älskar den här tröjan/ tunikan, vill verkligen ha en men problemet med lookbook.nu är att den kan komma någonstans ifrån hela världen.


Here comes the spring

2012-03-10 @ 16:33:34 Filed in: Fotografier-naturbilder
Kommentarer: 2


Är det bara jag som blir glad när jag ser de här bilder, nästan inge snö!
Jag och Lina gick ut för att få lite frisk luft vi tog med kameran och fotade lite, det var på tiden har inte fotat på jätte länge!
Nu kan man iallfall säga att det är vår det är närmare 10 plus grader och sol!
Goodbye winter! and hello spring and summer!

Nu ska jag ta tag i att göra en design till en vän i västerås! Det är alltid mycket svårare att göra designer till andra. När man gör en till sig själv vet man precis hur man vill ha den och det går alltid mycket fortare!

Lördag mi amigos!

2012-03-10 @ 11:35:37 Filed in: My life♥
Kommentarer: 6
Hola!
Grymt skönt med lördag, har verkligen inget planerat ska bara vara hemma och vila upp mig. Är förkyld så orkar inte göra så mycket. Det ända jag måste göra är att göra en design tilll en kompis, men det är inte så jätte svårt!
Vad har ni för planer över helgen?

Vill påminna att ni gärna får följa mig via instagram, om ni säger till att ni gör det så följer jag gärna er!
Jag heter elinjohansson96 :)


Vill ha sommar och sol så att man kan gå runt på shorts och andra sommarkläder!

Tips till en bättre och läsvärd blogg!

2012-03-09 @ 19:48:17 Filed in: My life♥
Kommentarer: 4

Här kommer lite tips till alla som vill få en finare och mer läsvärd blogg!

  • Fyll ut inläggen med massor med bilder, det är alltid roligare att läsa en blogg med mycket bilder. Du behöver inte vara en duktig fotograf, hitta bilder på olika hemsidor eller fota själv.
  • Se till att ha en fin och välgjord design, det är designen som får läsarna att stanna till och bli intresserande av bloggen. Om du inte kan göra en egen design finns det massor med hemsidor där du kan ladda ner gratis designer en hemsida heter bloggdesign.nu
  • Skriv om något du älskar, det gör oftast bloggen intressantare än om du frågar läsarna vad de vill läsa.
     Det gör att bloggen blir mer personlig och de läsarna som gillar det du skriver hittar tillslut din blogg.
  • Uppdaterna ofta men inte för ofta. Ca 2-5 inlägg pär dag räcker. Du behöver inte uppdatera varje gång du ska göra något det blir oftast ganska ointressant.

Jag delar gärna med mig av tips och erfarenheter jag har så det är bara att fråga! Nu säger jag inte att jag är erfaren men jag vet iallfall lite...


Massor med minnen ifrån englandsbesöket!


Best photos by me!

2012-03-09 @ 16:42:23 Filed in: Fotografier-övrigt
Kommentarer: 1

Här är några av de bästa bilder jag har fotat! Jag är fortfarande nybörjare så förvänta er inte att de ska vara något underverk!

Ni anar inte hur mycker jag vill ha sommar! just för att det är mycket roligare att fota då! I sommar lovar jag att det kommer massor med fina och härliga bilder tagna av mig!

Sommar och sol vill vi nu ha!

2012-03-08 @ 21:34:41 Filed in: My life♥
Kommentarer: 3
Ifrån we♥it.com

Godkväll på er!
Är fortfaranda förkyld och trött, ja det ändras ju kanske inte på några timmar. Hoppas det blir bätte tills imorgon. Fredag imorgon. HAPPY FACE!

Är grymt fotosugen, problemet är att jag inte vet vad jag ska fota! har ni något förslag?
Skriv de här i komentarerna och sen ska jag försöka fota det och lägga upp här på bloggen...!

Förkyld och trött!

2012-03-08 @ 16:54:01 Filed in: My life♥
Kommentarer: 4
Men måste sitta och plugga spanska! suck!
Är jätte förkyld och trött vill verkligen ha helg och sovmorgon nu! orkar inget annat...

Förlåt för alla komentarer jag inte har svarat på, får alltid massa söta komentarer men har inte alltid tid att sitta och svara på alla! ska försöka imorgon när jag kommer hem ifrån skolan.


Åh sommar!

Slitna jeans?

2012-03-06 @ 21:58:25 Filed in: My life♥
Kommentarer: 8

Mode eller inte?

Vad tycker ni om slitna jeans? Jag tycker faktiskt att det är riktigt snygg och coolt! kan dock vara lite opracktiskt och kalt men om "man vill vara fin får man lida pin" Har tyvärr inga liknande jeans och tänker inte göra som min syrra att använda en kniv eller osttyvell att göra "hål" med.

Toppmodel sverige

2012-03-06 @ 21:44:30 Filed in: My life♥
Kommentarer: 1

Kollar ni också på toppmodel sverige!
Kommer precis nerifrån soffan brukar spendera mina tisdagskvällar med att kolla på denna serie! Tycker att den kan vara lite väl överdriven iblan, men annars är den bra!
Nu sitter jag och lyssnar på musik och har det chill!


En ledig eftermiddag...

2012-03-06 @ 15:33:50 Filed in: My life♥
Kommentarer: 3
...efter flera jobbiga nationella prov i spanska.

Vi fick sluta runt 14.00 idag p.g.a att vi gjort tre nationella prov i spanska. Det mesta gick bra och det käns skönt att de är över nu! Nu har vi bara muntliga kvar!

Imorgon slipper jag skolan, skönt! Fast i det här fallet hade jag faktiskt hellre gått i skolan. Min gammelfarmor dog för någon månad sedan och imorogn ska jag på begravning! Min första-.- Det kommer kännas jätte konstigt...

Har verkligen lust att gå ut att fota men det finns inget att fota :/ vill verkligen att det ska bli sommar.

Ifrån we♥it.com

2012-03-05 @ 21:14:29 Filed in: My life♥
Kommentarer: 2
Inspo-bilder ifrån we♥it.com

Nu vill jag bara hoppa över alla jobbiga prov i skolan och gå direkt till sommarlovet!
Tänk er att gå runt barfota på en sandstrand. Sena varma sommarkvällar. 9 hela veckor bara att sola och bada!
Längtar ni också till sommaren nu?

"Just be true to who you are..."

2012-03-05 @ 14:20:58 Filed in: My life♥
Kommentarer: 0

Måndag! vilket betyder slut på den sköna helgen...

Skoldagen flöt på rätt bra! pluggade spanska hela dagen! Imorgon har vi de fruktansvärda nationella proven. Usch men det ska bli skönt att dom gjorda. Eftersom att det är ett måste. Dagen har annars varit bra med mycket skratt.
Ska snart ner till musikskolan med Lina.

Bjuder på en gammal höst bild jag hittade i datorn!

Smile!


Follow me on Instagram

2012-03-04 @ 20:11:43 Filed in: My life♥
Kommentarer: 2
Sedan jag har fick en iPhone har jag börjat använda mig mycket av instagram. Det är en vädligt rolig app där man kan dela sina bilder, få inspo, kolla på andra bilder o.s.v!

Om ni också har en iPhone får du gärna följa mig, där delar jag mina bilder direkt tagna med mobilen! Följ mig via elinjohansson96.

Har tyvärr inte haft appen så länge p.g.a att jag inte haft en iphone tidigare! Därför har jag inte hunnit ladda upp så många bilder men det kommer. Lovar!


En full speckad helg!

2012-03-04 @ 19:46:07 Filed in: My life♥
Kommentarer: 0
Hello!
är nu hemma efter en riktigt rolig och mysig helg!
Jag och mina syskon fick i julklapp att få åka och kolla på andra chansen i nyköping av mormor & morfar.
Ni som läser min blogg dagligen såg kanske mitt förra mobilinlägg! Då satt jag i själva arenan innan det började!

Efter det åkte vi hem till mormor och morfar och sov över där!
Det var min helg! Nu är jag hemma igen och ska snart sätta mig och äta middag...

Bjuder på en härlig sommarbild!


Har en del komentarer att svara på! förlåt för sent svar har som sagt inte haft så mycket tid att svara på alla men ska försöka så gått jag kan...

Just nu!

2012-03-03 @ 13:26:20 Filed in: My life♥
Kommentarer: 5

Berättar mer när jag kommer hem!


Not so long time left...

2012-03-02 @ 22:15:16 Filed in: My life♥
Kommentarer: 1


to summer


Solen skiner och det är mars

2012-03-02 @ 15:34:48 Filed in: My life♥
Kommentarer: 2

Helg! Åh grymt skönt.
Solen skiner och det är nästan vår ute, jag och Jessica kunde börja cykla till skolan idag. Ni anar inte hur skönt.
Nu är jag taggad för en härlig helg.


Ny/gammal design!

2012-03-01 @ 20:50:43 Filed in: My life♥
Kommentarer: 2
Har bytt design till min gammla!
Ni andra som bloggar vet ju hur viktigt det är över att man har en snygg design! Var inte nöjd över den jag hade och bytte tillbaks till min gammla!

Låvar att jag ska försöka blogga mer och skriva mer inspo men vi har så väldigt mycket i skolan just nu med alla nationella prov och allt annat som ska bli klart.
Men skriver så mycket jag kan!


Inspo ifrån stockholmstreet-style.com!

RSS 2.0