Summer break!

2012-06-28 @ 15:28:20 Filed in: My life♥
Kommentarer: 0
I helgen åker jag ut och seglar med min familj, vi kommer hem någon gång vecka 30. Jag tar då en bloggpaus eftersom att jag inte kommer ha tillgång till internet på datorn. Mobilen funkar ju självklart men jag kommer inte ha så mycket att blogga om! Mest bara om hur vill seglar, solar, badar och så! Det kan hända att jag slänger in ett inlägg då och då men det kommer inte vara som vanligt. Linus är hemma och vaktar huset, kommer sakna honom grymt mycket!
 
Följ mig på instagram, där kommer jag finnas under hela semestern! Sök på elinjohansson96
 
Jag hoppas ni kommer att forsätta läsa min blogg eller i alla fall återkomma när jag kommer hem. Då kommer jag ha mer bilder än någonsin att visa upp!
Hoppas ni kommer ha det underbat. See ya!
 

Perfect summer memories♥

2012-06-27 @ 10:51:15 Filed in: My life♥
Kommentarer: 1
Två bilder ifrån gotland, på den sista bilden sitter jag utanför ingången till lummelundagrottorna.Dock är den inte den ingången man går in i nu! utan det var den ingången där de som hittade grottan klättrade in.
 

Gotland

2012-06-25 @ 14:51:28 Filed in: My life♥
Kommentarer: 1
Är nu hemma efter några otroliga dagar på gotland med bästa Fanny! Vi hade det jätte bra och det var för det mesta soligt! Har nu massvis med kort att visa dock är de flesta ego-bilder på mig och Fanny. Okej men vad har vi gjort då? Första dagen var vi i lummelundagrottorna, en jätte stor grotta på gotland. Sen var det midsommar! Bilder kommer. I lördags var på på bodabrog, det var ju riktigt kul och i går var vi inne i visby och shoppade lite och tog en hel del kort. Jag tror inte att jag har skrattat så mycket som jag har gjort de här fyra dagarna, vi har haft den såååå himmla roligt.
 
Flera kort kommer, kände mig bara tvungen att blogga! Blogg.se appen har inte fungerat så kunde tyvärr inte blogga men nu är jag tillbaks.

Bokeh- sommarblom

2012-06-21 @ 10:34:00 Filed in: Fotografier- bokeh
Kommentarer: 0
Det här är ett tidsintällt inlägg jag är på gotland och kommer hem 24/6

Destination Gotland

2012-06-20 @ 10:31:51 Filed in: My life♥
Kommentarer: 1
Idag åker jag till Gotland med Fanny och henns familj. Ni får ha det så jätte bra över midsommar, Det kommer i alla fall jag att ha ! För jag kommer att spendera hela midsommar med väldens bästa vän! Jag har gjort lite tidsinställda inlägg under tiden jag är borta! Jag kommer hem igen natten mellan söndag och måndag.
 
Nu har jag några få timmar på mig att packa det sista och bara chilla här hemma innan vi åker!

"Everyday is a fashionshow and the world is a runway"

2012-06-19 @ 22:49:14 Filed in: My life♥
Kommentarer: 0
När jag såg det citatet (rubriken) tänkte jag först, va! vad menas med det men efter att ha tänkt en stund kom jag fram till ett bra svar. Var i än går, hur vi ser ut och har för personlighet är det alltid människor som dömer oss precis som på en runway.
 
Nu är allt packat och klart tills imorgon då vi åker till gotland över midsommar. Eftermiddagen har jag spenderat med min familj! vi spelade minigolf på en bana här i enköping, det var jätte kul och mysigt. Vi cyklade och köpta jordgubbar och åt de när vi kom hem! sen har vi grillat! Verkligen jätte mysigt.
Weheartit.com
 

Packa, packa, packa...

2012-06-19 @ 11:56:02 Filed in: My life♥
Kommentarer: 0
...och kanske lite mer packa! Håller på att packa till Gotland, eftersom att man inte vet vad det kommer bli för väder måste man ha med sig en hel det grejer. Varma, inte så varma. Åh vad kul vi kommer ha! Vi ska bada, sola (om det är fint väder) gå runt i visby, fota! Vi åker imorgon runt 14.00 ifrån Enköping och båten går 16.45!

Jag ska försöka fixa lite tidsinställda inlägg som kommer upp på bloggen under den tiden jag är borta. Ska försöka mobilblogga speciellt under midsommar! Så försvinn inte!




Someday I'm gonna travel the world!

2012-06-18 @ 20:27:09 Filed in: My life♥
Kommentarer: 1

Do you want a perfect girl? By a barbie

2012-06-18 @ 12:01:50 Filed in: My life♥
Kommentarer: 0

En riktigt gammal bild, men gillar den p.g.a att fokuset på ringen!

Idag måste jag börja packa till gotland. Jag och Fanny åker till gotland över midsommar! det kommer bli otroligt kul, hoppas bara på sol och värme. Annars har jag inget speciellt för mig idag, blir nog att stanna inne och bara chilla, vädret är ju inte det bästa! vart har sommaren tagit vägen?

Style by lookbook.nu

2012-06-17 @ 16:06:55 Filed in: My life♥
Kommentarer: 7
Sommarklänningar!
Hittade två riktigt snygga sommarklänningar när jag gick in på lookbook.nu en sida med väldigt mycker inspiration. Dock har jag ingen aning om vad dom är köpta eller vad dom kommer ifrån men snygga var dom.

Lookbook.nu by Jessica.R

Bokeh- sommarblom

2012-06-17 @ 16:00:37 Filed in: Fotografier- bokeh
Kommentarer: 0


Några vackra blommor i ett träd jag hittade utanför huset!

"Love the people who treat you right and forget about the ones who don't"

2012-06-17 @ 11:48:19 Filed in: My life♥
Kommentarer: 4
Jag skulle kunna säga förlåt för att jag inte har bloggat på två dagar men det är som att säga förlåt för att jag har haft mycket att göra. Just nu känns det inte riktigt som sommarlov, det bara regnar och regnar.

Igår vaknade jag upp hos Fanny. Dagen innan var vi ute och gick och köpte med oss massor med grönsaker hem och gjorde dipp. Sen satt vi och kollade på sverige mot england och one three hill. Tillbaks till igår, Sanna och Lovisa fyllde år igår så vi var hemma hos dom och firade våra tvillingar. Om ni läser det här så Grattis till er igen och tack för igår♥


Två bilder på mig, jag kan säga en sak! min lillasyster tycker om att göra flätor.

Som ni också kan se har jag ändrat en del på designen, kände mig tvungen att göra den lite "sommrigare"

A lazy dag♥

2012-06-14 @ 22:13:48 Filed in: My life♥
Kommentarer: 2

Idag har jag gjort precis som man ska göra när det är sommarlov, bara chilla! Träffade Fanny på stan på eftermiddagen och vi gick och fikade och hade det jätte mysigt. Är verkligen glad att jag har henne, hon är en super vän! Mormor och morfar kom efter det och nu har vi precis gått en promenat i kvällsvärmen, det är faktiskt riktigt varmt (i alla fall enligt mig).

Puerto rico

2012-06-14 @ 19:26:22 Filed in: My life♥
Kommentarer: 0


♥27 oktober- 3 november♥

Nu har vi äntligen bokat en resa och vi kommer att bege oss till Gran Canaria under höstlovet tillsammans med pappas syster (mina kusiner) och min farmor och farfar för att fira att farfar fyller 70. Nu har jag något att längta till när det väl blir höst och tråkigt här hemma i sverige.

Vi kommer att under en vecka bo på ett hotel som heter Gran amadores som ligger nära en vit sandstran med sand ifrån sahara öknen. Vi kommer att sola, bada, shoppa, chilla och ha det kul tillsammans. Det är förtidigt att börja längta men jag ser verkligen fram emot resan.


In summer 2012

2012-06-13 @ 14:57:22 Filed in: My life♥
Kommentarer: 3
  • Åka till Gotland med Fanny
  • Segla med familjen
  • Många dagar och kvällar med familjen och vänner
  • Ta mig ut och springa
  • Sola och bada så mycket det går
  • Sommarjobba
  • Fota och blogga så ofta jag kan
  • Ha den bästa sommaren i mitt liv

Det var mina planer för det här sommarlovet och den här sommaren. Det känns fortfarande overkligt att vi har slutat, att de personer man träffat varje dag i 4 år inte längre är mina klasskompisar och att vissa kommer jag aldrig träffa igen. Sorligt men that's life. Nu är det bara att gå vidare och taga för det bästa sommarlovet någonsin.

Jag måste försöka att fota mer och lägga upp mer bilder jag tagit själv, den senaste tiden har jag haft så mycket att tänka på men nu är det sommarlov och mycket tid för att fota.


School out, summer in

2012-06-12 @ 16:33:25 Filed in: My life♥
Kommentarer: 0
Vi hade otur att det precis började regna när skolavslutningen började. Men nu har jag SOMMARLOV! det känns overkligt att jag har slutat 9:an och lämnar grundskolan bakom mig för att börja på gymnasiet. Kan bara säga att jag kommer sakna alla ifrån kunskap så himmla mycket, fast dom flesta kommer jag träffa igen som tur är!

Tack för de här 4 underbara åren vi haft tillsammans 9Y

Efter skolavslutningen gick jag först hem och byta om och åt middag sen åkte vi ut till gustav. Han hade en avslutningsfest för en del av oss 9:or.

Gammla fotografier

2012-06-10 @ 19:37:56 Filed in: My life♥
Kommentarer: 1
Har fotobrist och hittade några gammla bilder tagna för ca ett år sedan som jag har redigerat lite.


Idag har jag inte gjort mycket, för er som vill veta. Jag vaknade upp i båten och under dagen har vi seglat lit, vi kom hem nu på eftermiddagen och sedan dess har jag bara chillat runt hemma. Nu är det bara att ladda om till skolavslutning och sista dagen i grundskolan. Det är med blandade känslor jag kommer vakna med imorgon. Glad för att det snart är sommarlov och ledsen för att det är sista dagen med alla underbara människor jag lärt känna.

Vi kommer att börja skolan klockan 16.00 (sent och ovanligt, jag vet) vi kommer då att äta tårta och få våra betyg. Sen kommer vi att gå tillsammans ner till skolavslutningen på enavallen. Efter det ska jag troligtvis på fest med en hel del 9:or.

Style by lookbook.nu

2012-06-10 @ 18:10:33 Filed in: My life♥
Kommentarer: 0

Bal outfit

2012-06-09 @ 11:54:38 Filed in: My life♥
Kommentarer: 3

The two hardest things in life is to say hello for the first time and goodbye for the last♥

2012-06-08 @ 18:07:42 Filed in: My life♥
Kommentarer: 0
Först en outfit bild på mig och Fanny och sen en bild på min balfrisyr!


Jessica, Johanna, Fanny och jag igår kväll på avslutningsmiddagen/balen♥

En otroligt kväll

2012-06-08 @ 11:32:43 Filed in: My life♥
Kommentarer: 1

En bild på mig och Fanny i våra balkläder!

Gårdagskvällen var amazing! Alla var verkligen jätte fina och gulliga! Det är så sorligt att det snart är över, att vi snart slutar. Men i alla fall så vi hade vi en otroligt kväll. Vi åt trerätters middag, dansade och bara gick runt och pratade med alla. Nu är det bara skolavslutningen som väntar och sen får vi sommarlov, härligt!

Har massvis med bilder att visa, ha tålamod de kommer!

Sveriges nationaldag♥

2012-06-06 @ 21:46:25 Filed in: My life♥
Kommentarer: 3
Tack sverige för att vi fick en ledig dag! Fast hade faktiskt hellre träffat alla 9:or eftersom att vi snart slutar...
Idag åkte jag med familjen och seglade, vi hade det jätte bra och fick faktiskt en hel del sol och värme.
Nu håller jag på att fixa ordning allt tills imorgon, gick en sista gång i mina balskor! har letat reda på lite smycken, tittat så att klänningen ser bra ut! Åh vad jag längtar. Vi har vår avslutningsbal/middag imorgon, sorligt men såå kul!

Men i alla fall eftersom att det endå är sveriges nationaldag så Grattis Sverige (eller vad ska man säga)





Style by lookbook.nu

2012-06-05 @ 19:55:32 Filed in: My life♥
Kommentarer: 6

Style by Kristina B

Porträtt- Lina

2012-06-05 @ 19:49:04 Filed in: Fotografier-porträtt
Kommentarer: 2

Ett foto taget av mig♥

Friends until we die, and mabye even then

2012-06-05 @ 18:42:50 Filed in: My life♥
Kommentarer: 0
Kan lätt sammanfatta dagen med blöt, blöt och ännu mer blöt. Ännu en av våra speciella skoldagar denna vecka! Vi gick en lång och jobbig led till bresse (en strand utanför enköping). Eftersom att det är vårt sista år så skulle vi få paddla kanot och ni kan ju gissa hur det gick! Två tjejer i en kanot... Det började bra tills vi mötte några och vi blev ner stängta -_-. Sen började Fanny stänka vatten på mig och jag stänkte ju självklart tillbaks! Smarta jo jag vet:P Det slutade med att några som kom simmande välte oss och vi rammlade i det iskalla vattnet. Vår kanot var fyllt med vatten och vi var så blöta vi kunde blir...

En rolig, blöt och minnesvärd dag!

Har en rolig nyhet! Vår familj har lite resplaner berättar dock mer när vi vet säkert om det blir av!

Weheartit.com

En vecka kvar och sen sommarlov

2012-06-04 @ 22:06:03 Filed in: My life♥
Kommentarer: 7
På måndag nästa vecka slutar jag 9:an och får sommarlov. Dock känns det inte riktigt som sommar när det bara är runt 10 grader ute! Hoppas på att det blir sol till avslutningsbalen och skolavslutningen.
Längtar men ändå inte, vill inte förlora att sköna och snälla människor jag lärt känna under de 4 år jag gått på kunskapsskolan. Men det ska ändå bli riktigt roligt att gå vidare och börja gymnasiet!



Funny thoughts

2012-06-04 @ 18:49:35 Filed in: My life♥
Kommentarer: 2

Städning, usch!

2012-06-03 @ 17:02:47 Filed in: My life♥
Kommentarer: 7

Har under hela eftermiddagen städat mitt rum och min garderob. Jag fick ärva några skor av min underbara vän Fanny, så var tvungen att få in skorna i garderoben och tillslut städade jag hela rummet-_- Man ser det inte så bra men jag får plats med en hel del i min garderob, massvis med kläder, skor och har lite spel och annat skit. Nu är det i alla fall städat och fint! Love i! Dock har jag verkligen lust att köpa ett nytt skrivbord och en ny bokhylla vill också försöka framkalla kort och sätta upp i mitt rum.

I know this moment will be over

2012-06-03 @ 13:58:12 Filed in: My life♥
Kommentarer: 2


Har blivit helt förälskad i hennes musik, om ni inte har hört sober av Loreen så lyssna på den nu!! Kanske är det för att hon vann eurovision song contest och att hon sjunger grymt bra. Det kan ingen säga emot, eller hur?

Style by lookbook.nu

2012-06-02 @ 12:58:48 Filed in: My life♥
Kommentarer: 1

If you have crazy friends you have everything

2012-06-02 @ 12:43:41 Filed in: My life♥
Kommentarer: 1


Hatar regn, just nu vill jag bara ha sol! annars skulle allt vara super! Riktigt skönt med sovmorgon, sov till halv 11 utan att vakna (rekord). Ikväll ska jag och några kompisar hem till Emelie för att fira henne, det kommer bli awesome! vad ska ni hitta på idag då? Annars har jag inget planerat ska bara chilla här hemma...


Första Juni

2012-06-01 @ 18:11:41 Filed in: My life♥
Kommentarer: 1
Är det inte nu det ska vara sommar? inte regna och vara iskallt ute! idag hade vi vår sista BG-samling, grymt sorligt, kommer sakna allt så himmla mycket! Fast det ska faktiskt bli skönt att sluta grundskolan och börja på gymnasiet. Nu är vi klara med allt och jag fick MVG i matte, fett stolt!  Nu har vi bara en rolig vecka kvar med avslutningsbal och massa annat.

Igår testade jag och Fanny att göra flera olika frisyrer till balen, efter att ha lockat håret flera gången och failat ett antal gånger gjorde hon en jätte fin knut på mig! Funderar att ha den på balen beroendå på hur lång tid vi har på oss att fixa oss...

tre riktigt snygga balfrisyrer





RSS 2.0